Avatar 2 får offisiell tittel

Oppfølgeren til verdens mest lukrative film noensinne nærmer seg med stormskritt. Tittelen er nå bekreftet, og vi kjenner også lanseringsdatoen.

Etterlengtet oppfølger

Avatar kom ut for nesten 13 år siden og slo raskt rekorder over hele verden med sin fascinerende 3D-opplevelse. Til slutt ble den også den mest innbringende filmen noensinne, og den dyttet Titanic, også regissert av James Cameron, ned fra førsteplassen.

Med den store investeringen i Avengers: Endgame klarte Marvel faktisk å ta ledelsen for en stund. Men til tross for det, er Avatar nå igjen på førsteplass og er den filmen som har tjent mest penger gjennom tidene. Disney eier imidlertid både Avatar og alle Marvel-filmene, så de eier faktisk alle de øverste plassene på listen.

Bekreftet tittel

Etter flere år med rykter er tittelen på oppfølgeren nå bekreftet; tittelen blir Avatar: The Way of Water, og det har tidligere vært kjent at filmen i stor grad foregår under vann.

Sett på CinemaCon

Under Disney CinemaCon-messen, som fant sted mellom 25. og 28. april, ble materiale fra Avatar: The Way of Water vist for første gang for et "offentlig" publikum. Skuespillerne selv har selvfølgelig sett filmen, og Zoë Saldaña, som spiller karakteren Neytiri i filmene, er en av dem som sier at den ser utrolig bra ut.

Se traileren

Selv om det ikke er mulig å se traileren til Avatar: The Way of Water på internett, kan den faktisk sees på kino - den vises før Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hvis du virkelig har lyst til å få en smakebit av den nye filmen fra James Cameron, kan det derfor være verdt å bestille billetter!

Biopremier

Avatar: The Way of Water har norsk kinopremiere 14. desember 2022.


Artikkelen handler om

Skrevet av
Casper Nilsen

Kommentarer

Ingen kommentarer enda.

    Kommentar