Anmeldelse: Talk To Me

Talk to Me overrasker oss — på en skremmende god måte.

Fra den australske filmstudien Causeway Films kommer en av årets beste skrekkfilmer.

Handling

Talk to Me handler om Mia, som nylig har gått gjennom en traumatisk opplevelse etter at hun mistet moren sin på grunn av en overdose. Hun klarer ikke helt å passe inn i noe sosialt samvær, men når sjansen byr seg til å prøve noe de andre ikke tør, ser hun sin sjanse - hun skal prøve den siste trenden, å komme i kontakt med de døde.

Den som tar i hånden og sier "Talk To Me" kommer i kontakt med døde sjeler.

Ved å holde en gammel hånd og si "talk to me" åpnes døren til de dødes verden - og deretter kan man også be dem om å bli. Det er viktig imidlertid å ikke leke med døden i mer enn 90 sekunder, for da kan de bli værende...

Skuespillere

Hovedrollen som Mia spilles av Sophie Wilde, og for en prestasjon hun gjør. Hun blir revet mellom virkeligheten og hallusinasjoner, mellom håp og fortvilelse, og mellom fornuft og galskap når hun ser en mulighet til å møte sin døde mor igjen.

Mia sliter stadig mer med å skille mellom dødens verden og virkeligheten.

I tillegg ser vi Alexandra Jensen i rollen som beste venn Jade, Joe Bird som lillebroren Riley og Miranda Otto som deres mor Sue. Alle gjør virkelig gode prestasjoner i sine roller - spesielt utmerker Bird seg når karakteren hans blir besatt. Imponerende.

Vurdering

Første halvdel av Talk to Me holder en eksepsjonell høy standard, og klarte virkelig å skremme meg. Både sminken, skuespillet og fotograferingen er av absolutt toppklasse. Selv om den mister litt fart etter hvert som filmen går videre, er slutten helt riktig og gjør filmen enda bedre.

Det er ikke bare Mia som møter de døde i Talk To Me.

Oppsummert er dette en velprodusert skrekkfilm som absolutt er verdt å se for alle som liker skrekk - eller som bare ønsker å bli skremt en kveld.

Positivt

  •   Flott laget
  •   Overbevisende slutt
  •   Sophie Wilde i hovedrollen som Mia

Negativt

  •   Mister litt fart halvveis

Vurdering

Talk to Me får poengsummen 7 av 10.

Sammendrag

En av årets beste skrekkfilmer, uten tvil. Se den!


Artikkelen handler om

Skrevet av
Casper Nilsen

Kommentarer

Ingen kommentarer enda.

    Kommentar